BEWEGEN IS ZÓVEEL MEER DAN ALLEEN BEWEGEN

PERSONAL COACHING

Op het gebied van bewegen, voeding en mindset begeleiden wij jou. Dit doen we in onze persoonlijke locatie en online leeromgeving waar jij altijd toegang hebt tot je accountability coach.

Personal Training is het samen trainen met een plan. Jij krijgt de volle aandacht van jouw eigen Personal Coach. Jouw coach werkt met diverse schema’s afgestemd op jouw specifieke wensen. Je gaat samen doelgericht voor een upgrade van jouw complete levensstijl. Je coach staat naast je om je te helpen, zal je motiveren en je herinneren aan jouw wens.

Samen zijn we Krachtig!

"Om werk, privé en sport in balans te houden is het voor mij zeer belangrijk om efficiënt met tijd om te gaan. Vanaf dag 1 dat ik bij SKsports train voel ik dat de sessies direct bijdragen aan mijn fitheid. De functionele trainingen zijn doelgericht en zijn niet te vergelijken met het zelfstandig aan gewichten trekken in een fitness. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar dat duwtje in de rug voor een gezonde levensstijl en een trotse aanblik in de spiegel! Thanks SKsports!"

- Allart

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

"SKsports heeft vakkundige coaches die ook prettig als mens zijn! Trainingen worden aangepast als het beter gaat of als het net even tegenzit. De structuur en consistentie vanuit SKsports resulteert voor mij in het wekelijks bewegen, niet op en af maar voor altijd. Er wordt de juiste toon aangesneden in motivatie en het helpt me om mijn gestelde doelen te bereiken!"

- Boyd

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

ONZE COACHING

Sinds 2017 hebben wij ontzettend veel mensen mogen helpen met het behalen van hun fysieke en mentale doelen.

Inmiddels hebben we een bewezen formule ontwikkelt dat echt werkt. Niet alleen nu, maar ook voor later. Wij geven je de mogelijkheid deze nieuwe levensstijl een leven lang vol te houden op een leuke manier.

We weten dus inmiddels hoe het werkt omdat we al ontzettend veel mensen, met succes, hebben mogen helpen!

Ben jij klaar om de stap te zetten voor echte verandering en samen krachtig te worden?

GRATIS INTAKE PLANNEN
  • Samen veranderen we jouw leefstijl op een haalbare en laagdrempelige wijze. Het gaat om een leefstijl en zal daarom een fijne manier van leven gaan worden.
  • Je gaat 2 tot 3 keer per week sporten met je eigen deskundige personal coach.
  • We monitoren elke 4 weken middels een persoonlijke meting waarbij we ook je doelen en kansen doornemen. Een extra aandachtsmoment, speciaal voor jou.
  • Je hebt toegang tot de accountability coach die je voorziet van tips en onwijs nuttige informatie om jouw plezier in gezondheid en bewegen nog groter te maken.

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN?

Vraag hieronder direct een intake gesprek aan!