JOUW KICKSTART ERVARING

Ga voor "Jouw Kickstart"

Deze "Kickstarters" waren jou voor

"Ik heb meegedaan met het kickstart programma van SKsports. Wil al jaren afvallen, maar iedere keer lukte dit maar niet. De kickstart is echt een programma wat voor mij werkt. Veel sporten/ bewegen. Minder eten maar je kan wel zelf bepalen wat je eet. Super begeleiding en fijne app met alle informatie en gerechten, menu’s etc. De coach is super betrokken en motiveert enorm. Thanks voor het helpen om mijn doel te bereiken."

- Eva (Zwolle, NL)

"Een fitter lijf en wat overtollige kilo's kwijt. De informatie vooraf omtrent dit programma is leerzaam en bevestigend. De dagelijkse ondersteuning van mijn coach en wekelijkse updates zijn motiverend en heel erg helpend. Deze ervaring zet ik door en neem dan ook geen afscheid van mijn coach. Met nieuwe doelen zet ik deze leefstijl voort. Het voelt allesbehalve aan als diëten. Fantastisch programma van SKsports en erg motiverend om dit samen met mede Kickstarters te ondergaan."

- Robin (Zwolle, NL)

"Kickstart is een heerlijk programma om fit te worden. Niet alleen de kilo's maar ook omtrek is bij mij enorm verminderd. Ik voel mij vooral energiek, fit en happy. Daarnaast is het prettig om te moeten bewegen. Niet bewegen en mijn coach contact mij direct. De terugkom momenten in de boutique bij SKsports zijn daarnaast ook nog eens gezellig. Na de Kickstart ben ik individueel zelf doorgegaan en profiteer ik nog steeds van de kennis die ik tijdens het programma heb opgedaan."

- Mariét (Hoevelaken, NL)

"Een fantastisch ontwikkeld programma, dat echt werkt! Geen crashdieet, maar gewoon met je eigen eten, of voorgestelde recepten uit de app. Persoonlijk ben ik 5 kilo kwijtgeraakt in 2 maanden tijd, en ga voor de volgende 5 in de komende 2 maanden. Want het kost geen moeite. Het is mijn nieuwe leefstijl geworden. Ik weet nu dat die kilo’s er nooit meer bij gaan komen. Bovendien voel ik me zowel geestelijk en lichamelijk helemaal SK: Super Krachtig! Want ik heb nu zelf de controle over mijn gewicht gekregen!
Ik kan iedereen aanraden bij SKsports te komen sporten en 60 dagen vol gas te gaan!"

- Sylvia (Zwolle, NL)

"Wat een ervaring de Kickstart bij SKsports. In het verleden al veel geprobeerd om gewicht te verliezen, meestal vervelende kuren die een kortstondig resultaat hadden. Kickstart is super, binnen 6 weken 8kg kwijt zonder veel moeite en vrijwel normaal eetpatroon plus een permanente verandering in mijn manier van omgaan met calorieën. Ik ben er super blij mee, veel beter postuur en ik voel mij veel fitter. Twan super bedankt!"

- Edwin (Zwolle, NL)

"JOUW KICKSTART” werkt en de informatie rondom training en voeding is erg goed. Ik merk dat mijn gedrag met name naar voeding anders is geworden. Om het met deze groep te doen werkt voor mij heel goed. We motiveren, steunen elkaar goed en delen mooie en waardevolle momenten"

- Frans (Zwolle, NL)

  • Jij voelt je gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan met je gezonde leefstijl.
  • Jij voelt je energieker, sterker en fitter.
  • Jij hebt een fysieke transformatie doorgemaakt.
  • Jij hebt de handvatten gekregen om door te gaan.
  • Jij hebt een krachtig eetpatroon opgebouwd volgens de Kickstart methode.
  • Jij weet hoe je moet trainen om een krachtig lichaam te bouwen.
  • Jij hebt de stap gezet naar een duurzame verandering.